Sortowanie
Źródło opisu
IBUK Libra
(1)
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
E-booki
(1)
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Crocker Pat
(1)
Klimczak Inga
(1)
Witkowska Magda
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Koktajle
(1)
Rośliny lekarskie
(1)
Soki
(1)
Wpływ na zdrowie
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
2 wyniki Filtruj
E-book
W koszyku
Forma i typ
Książka z zakresu współczesnej technologii przetwórstwa surowców na produkty akceptowalne przez konsumentów. Poświęcona zagadnieniu enzymatycznego brązowienia mętnego soku jabłkowego, prezentuje badania na temat możliwości wykorzystania na przykład ekstraktów z roślin czy innych soków do przedłużania trwałości mętnych soków jabłkowych w aspekcie ich barwy. Badania te wpisują się w nurt dotyczący roli naturalnych przeciwutleniaczy jako inhibitorów brązowienia enzymatycznego.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej