Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
IBUK Libra
(1)
Forma i typ
Książki
(3)
E-booki
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Autor
Czapla Michał
(1)
Jankowski Piotr
(1)
Kadłubowski Marcin
(1)
Katzenstein Larry
(1)
Rudnicki Stanisław
(1)
Smolis Ryszard
(1)
Sosnowska Aneta
(1)
Vollmer Helga
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
nieznany (pl)
(2)
polski
(2)
Temat
Serce
(3)
Gimnastyka lecznicza
(1)
Miażdżyca
(1)
Gatunek
Poradniki
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (2 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Choroby układu krążenia (ChUK) są dla współczesnego świata ważnym wyzwaniem zdrowotnym. Są najważniejszą przyczyną zgonów w krajach rozwiniętych. Oddajemy do rąk czytelników jedną z pierwszych na polskim rynku wydawniczym książkę kompleksowo traktującą o żywieniu osób z chorobami serca i naczyń. W książce poruszono szereg ważnych zagadnień, w tym zaprezentowano najbardziej wartościowe diety zalecane pacjentom z chorobami serca. Złożony z wybitnych osób ze świata dietetyki, pielęgniarstwa, farmacji i medycyny, będących autorytetami w swoich dziedzinach, zespół autorski daje gwarancję rzetelnego podejścia do omawianych zagadnień. Zapewnia także wysoką jakość merytoryczną prezentowanych poglądów i rekomendacji. Połączenie szerokiej wiedzy z doświadczeniem klinicznym gwarantuje czytelnikom wysoką jakość podręcznika. Mamy nadzieję, że przedstawione informacje, porady i rekomendacje okażą się wartościowe i będą wykorzystywane w codziennej praktyce. Książkę kierujemy zarówno do dietetyków, specjalistów różnych dziedzin medycyny, jak również adeptów nauk medycznych, którzy poszukują wiarygodnej wiedzy uznanych ekspertów w tej tematyce.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej