Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Bandoła Katarzyna
(1)
Chmielewska Anna (alergolog)
(1)
Ciszowski Krzysztof
(1)
Czarnobilska Ewa
(1)
Dulińska-Stanek Ewa
(1)
Helbin Jadwiga
(1)
Hydzik Piotr
(1)
Kolarzyk Emilia
(1)
Mazur Marcel
(1)
Myszkowska Dorota
(1)
Pokrzywa Piotr (nauki techniczne)
(1)
Potocki Artur
(1)
Seweryn Michał
(1)
Szkolnicka Beata
(1)
Szot Wojciech M
(1)
Zając Joanna (nauki medyczne)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Jakość żywności
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręczniki
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej