Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Filia Osiedlowa
(1)
Autor
Kalkowski Jan (1921- 1989)
(1)
Makłowicz Robert (1963- )
(1)
Zaręba Andrzej (1964- )
(1)
Ćwierczakiewiczowa Lucyna (1829-1901)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia austriacka
(1)
Kultura stołu
(1)
Obiady
(1)
Temat: czas
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(2)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Osiedlowa
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej